„Aktivni u zajednici“ - potpisan ugovor za novo kombi vozilo

kombi

U Dubravicu stiže kombi vozilo FORD za potrebe projekta „Aktivni u zajednici“. Načelnik Marin Štritof kaže: „Potpisan je ugovor s dobavljačem o isporuci kombi vozila FORD, a čija se nabavka financira iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“.
 
Ukupna cijena vozila je 256.649,33 kune, a koje će biti korišteno za provođenje projekta. Nakon što projekt završi, ovo će vozilo pripasti Općini Dubravica.

„Činjenica je da su osigurana sredstva za projekt „Aktivni u zajednici“ u iznosu od 1.057.031,24 kn, a od toga je 85% osigurala EU iz Europskog socijalnog fonda“, a 15 Republika Hrvatska iz državnog proračuna“ kazao nam je načelnik Marin Štritof.

 

 

 

 

U Dubravici pokrenut još jedan projekt financiran europskim sredstvima

1
Općina Dubravica pokrenula je još jedan projekt financiran sredstvima iz EU fondova. Ovog puta radi se o projektu „Aktivni u zajednici“ koji je predstavljen u prostorijama Općine Dubravica, a provodit će se do sredine veljače 2023. Projekt je usmjeren jačanju socijalne uključenosti i povećanju zapošljivosti djece i mladih te starijih osoba kroz edukativne radionice kako bi se potaknulo njihovo sudjelovanje u društvu.

-Ovim projektom osiguravamo materijalne i druge pogodnosti našim mještanima, ali i udrugama. Uključit ćemo mlade i starije mještane, osigurati im razne edukacije, razvoj vještina i znanja i tako im poboljšati standard i kvalitetu življenja- rekao je načelnik Općine Dubravica Marin Štritof.

2

Projekt je koncipiran u tri elementa i obuhvaća provedbu četiri edukativne radionice, nabavu informatičke opreme i kombi vozila te promidžbu i vidljivost projekta. Kombi vozilo već je nabavljeno i koristit će se za prijevoz sudionika edukacija, a nakon završetka projekta vozilo će ostati na korištenje Općini Dubravica i njenim udrugama. I ovaj projekt provodi se uz partnera na projektu – Udrugu vinogradara i podrumara općine Dubravica.

3

Općina Dubravica već dugi niz godina samostalno ili u suradnji s drugim udrugama provodi projekte koji su vezani za poboljšanje standarda stanovnika, uvjeta življenja. Spomenutim projektom se nastavlja smjer dosadašnjeg djelovanja prijavitelja i partnera u području socijalnog i društvenog djelovanja te se otvara novi okvir koji je održiv i koji će se razvijati i nakon provedbe navedenog projekta kroz niz mjera poput osiguravanja podrške dugotrajno nezaposlenim mladima i starijim osobama za sudjelovanje u edukativnim programima za stjecanje dodatnih kompetencija i/ili prekvalifikaciju. Autor: Dražen Mufić / Izvor: www.01portal.hr

Kontakt

 Kontakt osoba za više informacija:

Silvana Kostanjšek
pročelnica JUO Dubravica
01/33 99 360
01/33 99 707
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Europski strukturni i investicijski fondovi 1  Ucinkoviti ljudski potencijali BOJA 

 

 

 

grb opcina dubravica

OPĆINA DUBRAVICA

Pavla Štoosa 3
10293 Dubravica

OIB: 89243140464
MB: 2681587

Tel: 01/ 3399 360
Fax: 01/ 3399 707

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak-Petak
7.00-15.00

Rad sa strankama
Utorak i Četvrtak
9.00-11.00

Pauza
11.00-11.30

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

vidljivost

Promidžba projekta

 

vidljivost

 

 promo kolaz

 

PREUZIMANJE

 

 

 

 

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda